iZettle

Känner du att du inte har ett behov av ett stort kassasystem eller behöver ha större flexibilitet i vart du kan ta emot betalningar så erbjuder vi iZettle.

Snabb och enkel betalning

iZettle’s kortläsare är liten och elegant. Du ansluter den enkelt med Bluetooth till din mobiltelefon eller surfplatta vilket gör det möjligt för dig att ta emot kortbetalningar via iZettle’s app.

iZettle’s kortläsare kan ta emot betalkort från bland annat Visa, Mastercard och American Express, med både chip och magnetremsa. Kvitton kan mejlas direkt via appen eller skrivas ut med en iZettle-kompatibel kvittoskrivare.

iZettles kortläsare gör att du enkelt och snabbt kommer igång med kortbetalning. Anslutning och användning kan inte bli enklare! Behöver du hjälp med anslutning och användning så hjälper vi er igång.

iZettle Dock

Som tillbehör finns bland annat iZettle Dock. Den ser till att din kortläsare iZettle Reader (säljs separat) är laddad och att dina kunder får en tydlig visning av displayen när de ska göra sina betalningar.

Anslut laddstationen till vägguttaget via den medföljande Micro-USB-kabeln (1,5 meter). Sedan är det bara att placera kortläsaren på laddstationen och börja använda den. Kortläsaren laddas då automatiskt.

Fäst laddstationen där du vill ha den via medföljande skruvar eller självhäftande tejp.

Inga dolda avgifter

Med iZettle följer inga startavgifter, månadsavgifter eller bindningstider. Istället betalar du per genomfört köp – transaktionsavgiften börjar på 2,75 % och kan bli så låg som 1 % – ju mer du säljer, desto mindre betalar du.

Beställ din iZettle nu

Missa inte Pluto!

Låt oss visa Pluto’s fantastiska funktioner som gör ditt arbete enklare och snabbare. I Pluto är enkelhet och snabbhet ledord som gör kassasystemet mycket enkelt att lära sig, trots avancerade funktioner.

Kassasystemet kan anpassas till de flesta verksamheter; t.ex. restauranger, caféer, nattklubbar, kiosker, affärer, salonger etc.

Pluto är en svensk kvalitetsprodukt som funnits sedan 1991 och utvecklas hela tiden för att täcka in nya behov och bli ännu bättre. Efter 20 års utveckling har vi de osynliga detaljerna som skiljer Pluto från andra system.

Idag använder över 600 nöjda kunder runt om i Sverige och Norge Pluto som sitt kassasystem.

Läs mer…